Primer dia de setembre i podem dir que comença el procés que hem batejat amb el nom de “Desestiuació”. Ja se sap, amb el bon temps tots els cattruckers aparquem els nostres camions per gaudir d’un merescudíssim descans. Ara això ja és història i començarem a reprendre de nou les activitats.

Per començar, avui ha començat el nostre apreciat concurs fotogràfic per tant, tots els que ja teniu el rol de CATTrucker al nostre discord, ja hi podeu participar. Aquest cop tocarà enviar imatges dels nostres camions per carreteres llargues, amb l’skin de la nostra VTC, teniu tota la info al canal #✨concurs-cattrucker del nostre server.

També posarem al dia el nostre comptador de quilòmetres i alimentarem el nostre meravellós dashboard on ens anem “picant” amistosament per veure qui fa més quilòmetres, recordeu que també podeu anar rebent info i comentar la jugada al canal #🏆classificacions del server.

I com no podia ser d’una altre manera, també comencem els nostres sortejos mensuals per mecenes i subs de CATTruckers. Aquest cop sortejarem el DLC d’Oklahoma de l’American Truck Simulator que va sortir a principis d’aquest mes d’agost. Per tant si hi vols participar, has de ser sub o mecenes, si no ho ets pots fer una sub al nostre canal de twitch (amb amazon prime és gratis) o et facis mecenes a ko-fi i un cop entris al canal de discord i tinguis els comptes vinculats ja podràs entrar al canal de ✨giveaway i provar sort. El guanyador es farà públic en el mateix canal.

Actualment estem treballant preparant més cosetes que esperem que us agradin però de moment per ser el primer dia de mes, creiem que no cal sobresaturar d’informació i de moment ho deixem aquí :p estigueu alerta!!

 

Foto: Freepik