Aquesta tarda hem rebut l’avís de que molt aviat treuran l’actualització de manteniment Beta oberta 1.48.5. Pel que comenten, seria perquè està a punt de sortir el DLC West Balkans.

Segons comenten en el blog de SCS Software, l’equip del West Balkans s’està preparant pel llançament d’aquest DLC que fa molt temps que esperem. És per aquest motiu que surt aquesta versió. No l’han augmentat de número, s’han quedat a mig camí ja que l’únic que han fet ha estat ordenar algunes dades. Amb el DLC West Balkans en el punt de mira, diuen que estan treballant corregint errors i polint codi, assegurant-se que tot estigui en el seu lloc per tal de poder-lo llançar a poc a poc. Això inclou la iteració de diverses bases de dades amb l’economia mundial i la topologia d’accés a les rutes i, de vegades, la implementació de canvis i neteja de codi relacionat.

A més a més dels canvis de dades, encara hi ha alguns aspectes destacats d’aquesta actualització: la inclusió de nou contingut del mapa. Així quan surti, podrem explorar la ciutat recentment afegida de Trieste, juntament amb les ciutats d’Ancona i Bari. Aquests canvis ja en van parlar fa una mica en el bloc de SCS.

Segons diuen, s’han d’assegurar que tot el treball, dedicació i temps que hi han invertit estiguin tots bé i a punt per a la seva publicació i ja s’estan preparant per fer el llançament d’aquesta nova expansió. L’actualització de manteniment de l’ETS 1.48.5 sembla ser que serà un pas important en la preparació del DLC West Balkans, ja que no només conté correccions d’errors, sinó també contingut de mapes nou que ens permetrà una millor connexió amb la nova part de l’univers del joc.

Si féssim una porra, quan diríeu que sortirà aquest DLC? Deixeu-ho als comentaris, ja que si algú encerta, potser li tocarà alguna sorpreseta…

1 Comment

  1. Helloween

    Pel 15 d’octubre10? txan txan txan

    Reply

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *