Qui som?

Els inicis

Tot va començar en un garatge… no, és broma!!! 🙂

Deuria ser pels vols de desembre del 2020 on amb temes de pandèmies i confinaments vaig començar a jugar la demo de l’Euro Truck Simulator 2 en un portàtil Mac. El joc anava a trompicons, però digueu-me massoca, però vaig continuar jugant. La demo es va acabar, i aprofitant les ofertes nadalenques, vaig decidir comprar el joc.

Entrar en el món gammer després d’una aturada d’uns 15 anys em va fer descobrir unes coses noves anomenades twitch, discord entre d’altres i també vaig descobrir una comunitat gamer catalana gaming.cat i creadors.tv , una associació que fomenta l’ús del català a les xarxes. Això va fer que després de donar-li voltes, el 28 de febrer de 2021,  fundés CATTruckers.

Per twitch, vaig conèixer en @Xevi_s i vaig descobrir que li agradaven molt els jocs de cotxes i que feia també feia molts KM a l’ETS2 i a l’ATS i li vaig comentar si li agradaria apuntar-se a CATTruckers. No cal dir que em va dir que si de seguida i des d’aquell dia hem anat creixent poc a poc i creant una comunitat molt maca i que segueix creixent dia a dia! Com? que encara no en formes part? a què esperes per entrar al nostre discord?

Tenim un discord que no te l'acabes

Utilitzem Discord com a via de comunicació, està tot categoritzat i només veus el que t’interessa. No fem SPAM i les notificacions les tenim desactivades perquè no vagin emprenyant.

Allà podràs coneixer unes persones meravelloses i simpàtiques que estaran disposades a ajudar-te amb el que faci falta (del joc eh??). Tant si ets nou en aquest joc o ja portes molts quilòmetres a l’espatlla, anima’t a ser un CATTrucker i entra a la comunitat, sigui per aprendre, o sigui per donar a conèixer.

 

CATTruckers VTC

VTC - Virtual Trucking Company

Si ets de les persones que juga a l’Euro Truck o a l’American Truck, fa combois de tant en tant i aquí es queda tot, et proposem  que formis part de la nostra VTC. Et proposem una nova manera de gaudir del joc. Nosaltres no obliguem a fer quilòmetres mínims, però fer-ne té la seva recompensa. Si ets un usuari actiu, desbloquejaràs certs nivells que et donaran accés a continguts exclusius, de tant en tant premis i moltes més coses.

Estadístiques

Tenim un dashboard amb diferents pantalles on anem veient l’evolució dels truckers mes a mes, de vegades ser el CATTrucker del mes, té la seva recompensa.

Coneix l’equip

Nunthor

Nunthor

CEO & Co-Founder

Co-fundador, director del cotarro i el que manega els saraus.

Pepeche

Pepeche

Logística i Moderació

Repartidor de tasques a la VTC i Moderador del Discord

Xevi_s

Xevi_s

Co-founder

Co-fundador , encarregat de  tota la part multimèdia i audiovisual

Tandrow

Tandrow

Merchandising

Dominador de la fusta, artífex de diverses creacions de merxandatge

Estàs llest per ser un CATTrucker?

Entra a la nostra comunitat

No t’ho pensis més i comença a ser un CATTrucker des del minut 1.