Ja fa uns dies que va passar la segona etapa, però encara no ens havia donat temps de mostrar els resultats al nostre web. Sí que ja ho vam fer fa setmanes al nostre Discord, on totes les persones que formen part de la comunitat van poder consultar la classificació, així com també al nostre canal de Twitch.

Aquesta segona etapa ha estat entretinguda i per a la gran majoria ha sigut un simple tràmit.

En la segona etapa, sortíem de París de l’empresa FLE amb destinació a la Gran Bretanya, a Swansea, a l’empresa EuroAcres. Poc més de 830 km on, sobretot un cop creuat el mar, els pilots havien de tenir en compte que es circulava per l’altra banda.

El mapa de la primera ruta era el següent:

 

Mapa Etapa 3 IVECO Stralis Cup

En aquesta segona etapa cal remarcar que només en Jordi_71 i en J_Odri van ser els únics que es van lliurar de les multes i això els fa seguir a dalt de tot. Els consums més baixos els va fer en Jordi_71 amb un consum de 32,10, seguit d’en Nunthor amb un consum de 33,20 i en Dj Grata que va fer 35,40.

En aquesta segona etapa vam tenir la baixa d’en LordVRC que no la va poder completar, però no va comportar sanció perquè se li va donar un temps per a completar-la més tard, tot i que finalment ha abandonat.

Podi Segons Etapa

I la Classificació General queda de la següent manera:

 

Salut i KM!