Des del llançament d’Austria i California reelaborats, molts de nosaltres ens hem estat preguntant quin seria el següent pas per als equips responsables d’actualitzar les àrees del joc als estandards actuals i més realistes. Avui, SCS ens han anunciat que estan treballant per donar-li a la ciutat de Hannover un nou aspecte, que pensen afegir a l’Euro Truck Simulator 2 en l’actualització 1.45.

De manera similar a Àustria, han eliminat més o menys tota la ciutat i han començat des de zero. El cercle de la ciutat s’ha mogut, tot i que també han fet tot el possible per mantenir-lo el més allunyat possible. No obstant, això no ha siguty així en el centre de la ciutat i la part sud, ja que aquestes àrees ara presenten un disseny complemtament diferent amb una nova economia, que en realitat consisteix en alguns dipòsits únics en el món del ETS2.

EUna de les zones més úniques que arribaran a aquest nou treball serà el famós Hannover Messe, una de les sales de comerç més grans del món i també un dels majors reptes pels desenvolupadors de la companyia a causa de què gairebé està dimensionat a una escala 1:1. Dedicat al tema del desenvolupament industrial, els camions i remolcs sempre són el centre d’atenció durant l’esdeveniment IAA, que és una exposició per a vehicles comercials i una oportunitat perquè les marques mostrin els seus constants avenços tecnològics i una evolució.

SCS ha deixat anar la mística frase de: “Qui sap si aquesta àrea pugui ser útil a finals d’aquest any…”

Per acabar, encara que només la ciutat de Hannover rebrà un nou rentat de cara en aquest moment, SCS ens diu que n’hi haurà més en el futur. I això no és tot,m ens comenten que tenen altres característiques i canvis que arribaran a la versió 1.45 però que encara no s’han filtrat, per tant tocarà esperar. Nosaltres tant aviat com ho sapiguem us ho farem saber.

Estem impacients per visitar virtualment la fàbrica de Krone. A més a més segons ens expliquen els de SCS, pot contenir algunes sorpreses més en el futur. Seguirem estan alerta per descobrir-ho!

Font i Fotos: SCS Software