Aquest 1, 2 i 3 de desembre ha tingut lloc, a La Farga de l’Hospitalet, el SAGA, un saló de videojocs en català. Aquest any ha marcat la segona edició d’aquest certamen i ha estat el primer en què CATTruckers ha participat, ocupant concretament l’estand 39.

Segons l’organització, més de 7.000 persones han visitat el SAGA aquest any, amb un pic més destacat el divendres, quan més de 3.000 alumnes de diferents regions de Catalunya i de Catalunya Nord van participar. Per a nosaltres, aquest esdeveniment ha suposat un continu moviment, ja que moltes persones tenien un interès especial en l’experiència de conduir un camió.

En aquests tres dies, més de 200 persones han tingut l’oportunitat de provar l’Euro Truck Simulator 2, realitzant una breu ruta des de Barcelona fins a Tarragona. Molts participants van expressar la seva impressió pel realisme present en el joc, especialment quan es van trobar amb la representació fidedigna de la Porta de Barcelona. Inclús alguns habitants de Tarragona van ser capaços de reconèixer els llocs representats, afegint un nivell extra d’immersió i autenticitat a l’experiència de conducció virtual.

Durant el cap de setmana, vam notar una variació en el perfil del públic que mostrava interès en la nostra proposta, la qual era lleugerament diferent del que vam experimentar divendres, on predominantment eren estudiants interessats en jugar. Els visitants del cap de setmana, tot i incloure també nens, presentaven un nivell d’interès més elevat pel joc, així com pel nostre propi propòsit i activitats. Això ens va permetre donar a conèixer de manera més àmplia la nostra petita comunitat camionera.

A un nivell més profund, també vam tenir l’oportunitat de conèixer altres comunitats catalanes. Algunes d’elles, com CATCOM, una comunitat apassionada pel joc Star Citizen, Nintenhype, la comunitat de Nintendo en català, Projecte Ce Trencada, que es dedica a la traducció de diversos jocs al català. Aquest any, juntament amb Fandubbers, van presentar en primícia l’actualització no oficial del League of Legends totalment en català. També vam establir connexió amb Gaming.cat, CreatorsTV, entre altres. Aquesta interacció ens va permetre explorar i compartir experiències amb altres entusiastes de la cultura dels videojocs a Catalunya.

En resum, volem expressar el nostre gran gaudi en aquest saló i la nostra esperança de poder-hi participar l’any vinent. Degut a la notable afluència, ens agradaria sol·licitar a la companyia creadora del joc SCSSoftware que inclogui la informació sobre la disponibilitat del joc en català a la descripció a Steam. Us demanem amablement que retuiteu la nostra sol·licitud per veure si això pot influir en la seva implementació. Actualment, el joc ja es pot gaudir en català, només manca la inclusió d’aquesta informació a la llista d’idiomes a Steam. Teniu el tweet disponible en aquest  enllaç. Agraïm la vostra col·laboració i suport en aquesta gestió.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *