Ahir ens fèiem ressò que el DLC West Balkans està a punt de sortir, i avui ja sabem que hi haurà noves càrregues per a transportar, afegint-hi tant carreteres com països nous. L’equip de SCS Software ha creat noves càrregues relacionades amb les noves industries que podrem trobar en aquest DLC. Tanmateix, no es limitaran només a la zona del DLC, sinó que tots els que juguem a Euro Truck Simulator 2 també ens en podrem beneficiar.

La regió dels Balcans Occidentals és la llar de molts fabricants d’automòbils, des d’on els conductors poden transportar lliuraments de vehicles nous a tot Europa. Aquests inclouen cotxes i furgonetes, tots ells es transporten en una varietat de remolcs especials dissenyats per al transport segur de diferents vehicles.

És possible que alguns dels xassís de les furgonetes que transportem es lliurin a una fàbrica on es muntin les caravanes, que és una de les noves indústries que podrem trobar al DLC West Balkans. Des d’aquí podrem transportar caravanes acabades des de la línia de fàbrica per tot Europa!

El sector de l’alumini també juga un paper important en l’economia local, amb la producció de lingots i perfils. Els conductors podran transportar aquesta càrrega única des del seu punt de producció cap a altres industries d’arreu d’Europa.

La veritat és que tenim moltes ganes de provar aquest DLC, ja que sembla que ha estat creat amb molta cura. I tu, què en penses? Deixa la teva opinió als comentaris.

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *