Què en pensaries si et diguéssim que hi ha un tipus d’estructura masiva a l’Estat de l’estrella solitària amb un significat i un propòsit bastant infravalorat que podria passar desaparcebut (literalment) de tant en tant? Avui posarem el focus en els tancs d’aigua locals que apareixen al DLC de Texas, perquè recordis mirar cap a munt quan passis al costat d’ells en el teu viatje en camió per a aquest meravellós estat.

La raó per la que hem dit que estan infravalorats és perquè podries pensar que són simplement tancs d’emmagatzematge massius ubicats als afores de la ciutat. No obstant, és precisament degut a la seva ubicació dins de l’àrea de la ciutat que sovint també els hi dona un rol de cartells de benvinguda. Això significa que serveixen com una espècia de fars d’estatus i també són una mostra d’orgull a les ciutats i als seus habitants locals. Al cap i a la fi, els noms solen estar escrits amb lletres grans i en negreta, pel què sempre sabràs perfectament on et trobes en aquell moment.

I si et preguntes per què aquestes estructures es construeixen entre 30 i 60 metres sobre el nivell de terra en l’expansió del mapa, té una senzilla explicació, molt lògica i pràctica. l’Alçada aprofita la gravetat per a proporcionar un fluxe d’aigua a presió als edificis del voltant. Amb alguns dels tancs que daten de fa més de mig segle, és un sisstema molt ben pensat.

 

 

Esperem que no t’hagis marejat parlant tant d’alçades i de grans estructures. Estigues atent a les novetats que van sortint en el microsite, el qual té un contingut molt interessant.

Font i Fotos: SCS Software