Situada a la vora de la frontera entre els Estats Units i Mèxic, la ciutat d’El Paso, a l’oest de Texas, acull una varietat de cultures i llocs històrics exclusius de l’estat de l’estrella solitària. Una mitjana de 320 dies de sol li ha valgut el sobrenom de “Ciutat del Sol”, de manera que està pràcticament garantit que passaràs la teva visita gaudint de l’aire lliure.

El Paso es troba a poques hores amb cotxe d’alguns dels llocs més espectaculars del sud-oest dels Estats Units, inclosos diversos parcs nacionals. Amb muntanyes pintoresques a la distància i elements únics de carreteres de colors, com ara ponts pintats, El Paso és una ciutat colorida per visitar!

Una indústria única que comptarà amb El Paso és el seu aeroport internacional, on els conductors podran fer lliuraments d’anada i tornada. SCS no pot esperar per mostrar-nos més en el futur de tot això, juntament amb altres indústries de Texas.

Amb tota la conducció que faràs per tot l’estat, hauràs de descansar en algun moment, i El Paso és un lloc perfecte per fer una parada! Amb una de les parades de camions més grans d’American Truck Simulator fins ara, assegureu-vos d’aprofitar tot aquest espai.

A més a més, no t’oblidis d’estar atent al microsite de SCS DLC de Texas que conté molt contingut interessant i exclusiu.

Font i Fotos: SCS Software