Com que Texas és ric tant en extensió com en recursos, està en constant expansió de les seves carreteres i ciutats. Això vol dir que les obres de construcció tenen un paper destacat a tot l’estat i és una cosa que hem d’interpretar correctament al American Truck Simulator i el proper DLC de Texas.

En realitat, els treballs de construcció a Texas són tant freqüents que es van haver d’actualitzar diversos punts de referència durant la producció degut als canvis constants a la vida real. El mateix passa amb la xarxa de carreteres, ja que la US-285 s’ha canviat fa poc perquè es considerava una de les carreteres més perilloses de l’estat. Malauradament, també hi va haver situacions en què alguns edificis, com un estadi o un banc, es van afegir al mapa però les seves referències reals van ser enderrocades.

Aquests són els motius pels quals sovint veuràs o passaràs per llocs de construcció mentre consudiexes per l’estat de l’estrella solitaria. Des d’obres de carreteres i ferrocarrils fins a altres construccions genèriques, com cases de fusta o muntatge de torres eòliques, sempre tindreu la sensació que us trobeu en un estat econòmicament fort i en constant expansió. I tot i que diuen que Roma no es va construir en un dia, el procés de construcció a Texas de vegades és tan ràpid que fins i tot els companys de SCS tenen problemes per estar al dia amb els últims canvis de l’escala del joc.

Nosaltres ja tenim moltes ganes de provar-lo, però de moment, tocarà esperar.

Font i Fotos: SCS Software