Ha costat una mica arribar-hi. Des que vam començar el campionat, els problemes tècnics ens han perseguit. La sortida de la versió 1.47 de l’Euro Truck Simulator 2 va fer que no es pogués fer el seguiment de l’etapa per tal de poder registrar temps, consums multes…

Aquesta primera etapa ha estat curta. La sortida era des d’Innsbruck a l’empresa Euro Goodies fins a Klagenfurt a l’empresa Trameri, una distància planejada de 587KM i amb un desviament per un port de muntanya que considerem un dels més bonics que hi ha en el joc.

Mapa Etapa 1 Iveco Stralis Cup

Els nostres pilots l’han fet (alguns amb més sort que els altres) i avui s’han adonat que les multes tenen molt de pes en el resultat final. Influirà això en la segona etapa? aviat ho sabrem. De moment us passem els resultats de la primera etapa i la classificació de la general.

Resultats primera etapa

Temps Etapa 1 Iveco Stralis Cup

Classificació General

General Etapa 1 Iveco Stralis Cup

Per si voleu validar les dades us adjuntem la URL de la ruta:

Encara queda molta cursa i queden tres etapes trepidants, per tant encara no hi ha res decidit. Els comissaris han estat una mica suaus durant aquesta primera etapa, però en aquesta segona no seran tant permissius, les proves s’han acabat. Per tant a donar-ho tot i dijous que ve veurem com avança la classificació.

Salut i KM!