Pel que sembla, al canal de can SCS de twitch han tingut un tren del hype bastant gran quan han fet l’anunci de que sortia el DLC Renaul Trucks T Tuning Pack

Aquest DLC conté una àmplia gamma d’opcions de personalització que ens assegurarà que sempre destaquem mentre fem ruta per les carreteres de l’ETS2. Inclou treballs de pintura, accessoris de la cabina i moltes peces d’ajust exterior, com ara faldons laterals, cobertes del xassís, paraxocs, parafangs, parasols, protectors de pedra, guarnicions, deflectors, màscares frontals i reixes, barres de llum, protectors de fars entre d’altres. Però això no és tot, ja que, per si encara no has actualitzat, han afegit una nova variant interior al joc a l’actualizació 1.44, que és una actualització gratuïta que no requereix el DLC.

Tot i que aquest DLC consta principalment de peces de recanvi, també ofereixen alguns articles amb llicència oficial de Renault Trucks. Per tal que pugueu saber a quina categoria pertany un article, s’ha afegit una funció única a l’interfície de l’usuari al joc amb l’última actualització recent. Aquesta mostra una icona especial que indica si l’element que trieu té llicència.

Us deixem unes quantes fotos més perquè us vinguin ganes de comprar-lo 😀

Si el voleu comprar, el trobareu a la botiga d’steam per 3,99 €

Font i Fotos: SCS Software