Potser us haureu preguntat durant els últims dies, quins seran els propers passos que seguirà la companyia SCSSoftware després d’anunciar la cancelació del DLC de Hearts of Russia. La resposta la vam saber ahir a la tarda quan per sorpresa, van anunciar el proper projectecte de DLC que tenen pensat fer per a l’Euro Truck Simulator 2. I aquest cop toca els Balcans Occidentals!

Si heu sigut molt observadors, potser ja us ho oloraveu, de fet, ens van donar unes pistes quan havíem de completar l’assoliment dels ous de pasqua, amb els ous de colors temàtics per a les vacances de Pasqua d’aquest any. 

Segons ens comenta SCS, l’inici dels treballs per aquest DLC es remonten a fa més d’un any. El líder del projecte, treballant conjuntament amb un grup de veterans, va començar a crear prototips d’ubicacions específiques la tardor de l’any passat. El mateix va passar amb la creació dels models 3D en els treballs en tots els punts de referència únics: edificis, ponts, etc. Això va començar aproximadament, mig any abans de què dissenyadors de mapes els necessitessin.


També ens avisen que tot i així, encara es troben a la fase inicial de desenvolupament i que tot just fa poc més de dos mesos, que l’equip de disseny de mapes s’ha posat a treballar de valent.
És per això que ja ens han començat a mostrar algunes parts interessants a mesura que van estant acabades. 

Segons ens informen, aquest projecte és un gran repte per a ells i ens asseguren que hi haurà: Albània, Bòsnia Herzegovina, Croàcia, Kosovo, Montenegro, Macedonia del Nord, Sèrbia i Eslovènia.

Podem esperar moltes coses noves que aquests països tenen per a oferir-nos, ja sigui en termes d’indústria, de natura, els punts de referència, les xarxes de carreteres o molts d’altres continguts interessants que fan que tinguem moltes ganes de què surti al mercat.

De moment tocarà esperar i per la nostra part, l’afegirem a la pàgina de desitjos d’Steam a l’espera de què surti per tal de poder-lo comprar 🙂

Font i Fotos: SCS Software