Ja feia molt temps que teníem entre cella i cella crear una pàgina web. Ha costat una mica però finalment ja la tenim aquí!!

Som conscients de què encara ens falta molt camí per recórrer però hem pensat que és millor publicar-la encara que només tingui 3 pàgines i poc a poc anar ampliant que no pas si ens hem d’esperar a tenir-ho tot fet, que llavors calculem que acabaríem pels vols del 2050 🙂

 

Què pots trobar  en aquest blog?

 

Doncs bàsicament podràs veure contingut i noticies relacionades amb el món del simulador de camions Euro Truck Simulator 2 i American Truck Simulator en català. Sabem que en altres idiomes hi ha molt material però no n’hi ha en la nostra estimada llengua, per tant, bàsicament això és el que trobaràs en aquest blog.

També val a dir que els que són membres de CATTruckers, a part d’aquest blog, doncs també tindran accés exclusiu a altres continguts, com per exemple manuals, configuracions per tal de què el joc funcioni a les mil meravelles, i material exclusiu, però doneu-nos temps que d’això ens en falta una mica!! No volem escriure un post massa llarg, per tant queda’t amb aquesta idea: Estem molt contents de tenir web i estem molt contents de la meravellosa comunitat que tenim. Per tant, tal i com sempre diem:

Salut i quilòmetres!!