Entre moltes de les empreses que apareixen al DLC de Montana, només n’hi ha una amb una importància històrica que defineix l’estat. Per tant, analitzem què oferirà la indústria minera en la propera expansió del mapa.

Hi ha una bona raó per la qual Montana té el sobrenom de L’estat del tresor i per què la part davantera i el centre de la bandera de l’estat són una pala i una picota de miners, amb el lema estatal “Or i Plata”. El primer or es va descobrir a la zona l’any 1852, cosa que, juntament amb un descobriment d’altres minerals importants, va obrir el camí per a les febres de l’or a la regió l’any 1862, atraient desenes de milers de miners a la zona. Aquest ràpid augment de la població també va significar l’expansió de l’economia i el sistema ferroviari, per la qual cosa no és d’estranyar que l’any 1889 Montana es convertís oficialment en un estat.

 

Tot i que l’estat de Montana actual cerca molts tresors a més a més dels minerals, la indústria segueix sent una part bastant important a l’economia local. Gràcies a tot això, tindràs l’oportunitat de viatjar a una mina de carbó Signal Peak emblemàtica. Encara que aquesta mina utilitza principalment trens per al transport de carbó, els camioners juguen un paper molt important a la zona degut al carregament de materials de Servei de Maquinària Pesada adjacent, que s’utilitza per arreglar grans dúmpers utilitzats per a l’extracció de la mina.

Part de la indústria minera també és Silene Gas Factory i Talc Factory. És important esmentar que aquests dipòsits seran únics i exclusius a Montana. El primer es va crear segons una referència d’escala 1:1, i el segon apareixerà en dues ubicacions de l’estat. Ambdúes fàbriques oferiran moltes oportunitats de treball i materials per a transportar.

Què en penseu? Segurament tota aquesta indústria serà la vostra part preferia al proper DLC de Montana. Si és així deixa’ns un comentari i diga’ns què en penses.

Font i Fotos: SCS Software