Reprenem l’activitat i fa uns minuts, els de la companyia de SCS Software han comunicat que hi haurà dues noves ciutats al DLC de Kansas. Encara està per veure quan treuran els DLC’s per a l’Euro Truck Simulator 2 però de moment van creixent l’expansió americana.  En el post del seu bloc, han comentat que van expandin les indústries locals fins a llocs de referència i que estan aprofundint en què poden oferir-nos a nosaltres com a jugadors en aquestes zones per als conductors de camions

La ciutat de Colby

Enclavada entre les High Plains, on l’horitzó s’estén tant lluny com la vista pot veure, es troba la ciutat de Colby. Fundada l’any 1884, s’ha convertit en una comunitat agrícola progressista amb predomini dindústries agrícoles. Des de granges, fins a serveis de maquinària fins a subhastes de bestiar, no hi falta feina per als conductors que busquen feina!

Si no sou persones de camp, i això no està fet per a vosaltres, també hi podrem trobar un supermercat, un concessionari d’automòbils i un nou dipòsit dinàmic a prop; i mentre visitem la ciutat, per què no ens autrem una estona per admirar les magnífiques vistes? A prop dels límits de la ciutat, podrem trobar el centre de visitants, també conegut com el “Grain Bin” gràcies al seu disseny únic que incorpora pedra calcària tradicional de Kansas amb un autèntic contenidor de gra.

Des d’allà, podrem trobar llocs destacats com el Palau de Justícia del Comtat de Thomas, la Primera Església Presbiteriana, la Biblioteca Pioneer Memorial i el Colby Mall. Quan tinguem el DLC ens haurem d’assegurar d’explorar-ho tot molt bé quan hi passem que mai se sap quines coses hi podrem trobar!

Hays

A la ciutat de Hays, és una ciutat on hi podrem trobar història, educació i bellesa natural! Situat enmig de les planes ondulades de l’estat del girasol, Hays ens convida a explorar la seva captivadora barreja de passat i present.

Fundada l’any 1867 com la branca sud del ferrocarril Uion Pacific, s’ha convertit en una ciutat amb molta activitat amb una gran varietat d’indústries locals. Quan puguem visitar aquesta ciutat amb l’American Truck Simulator, podrem trobar feina cap a i des de la fàbrica de bateries, obres locals de la ciutat, un aparcament dinàmic, un distribuïdor de cotxes i camions, mobles i botigues de supermercats. Las afores de la ciutat també podrem trobar un dipòsit de metalls d’acer, servei d’oli i una granja remadera.

I si hem de fer temps a Hays, perquè no visitem els llcos d’interès i les atraccions locals? aquí hi podrem trobar una sala de cinema amb un mural d’art que l’acompanya, estàtues d’algunes personalitats d’hays, els veterans de Hays de les guerres estrangeres Post 9076, la Biblioteca Pública de Hays i molt més.

Independentment de la ciutat que triem visitar primer, la història i les indústries ens esperen a la carretera! Tot això vindrà en el nou DLC de Kansas, que encara no sabem quan sortirà però esperem que sigui ben aviat!

Font i Fotos: SCS Software