Ja ens estem acostant a finals del mes d’agost i tenim a tocar l’inici de setembre, amb tot això comencen les rutines: La majoria de persones tornen a la feina, els nens a les escoles, propòsits per aquest nou curs, anar a dormir més d’hora… i com no podia ser d’una altre manera a CATTruckers, després d’un merescudíssim descans, tornarem poc a poc a la rutina i a començar aquesta nova temporada amb il·lusió i amb petites o grans novetats, depenent del punt de vista amb el què es miri.

Les novetats les anirem anunciant poc a poc en aquest bloc, per tant estigues alerta a les nostres xarxes socials perquè volem portar CATTruckers ben lluny i ens agradaria molt que ens acompanyessis en aquest viatge 🙂 com a novetats volem instaurar el primer divendres/dissabte de mes, fer un comboi comunitari obert a tothom, per tant si tens curiositat per conèixer qui som, t’hi pots afegir sense problemes. Els combois els anunciarem a tot arreu però principalment tota la  informació la tindreu al nostre canal de Discord, en alguns casos potser caldrà que tinguis algun DLC i en altres no serà  necessari. Això no vol dir pas que no en fem més però els oberts a tothom seran en aquestes dates.

D’altra banda tots els que ja tenen l’etiqueta de CATTruckers podran participar en esdeveniments especials que volem organitzar, sobretot tenim ja en ment el II CATTruckersfest que aquest any ens agradaria fer-lo presencial. I de moment no direm res més.

D’altra banda, i per acabar, fem una crida a tota aquella persona que estigui oberta a col·laborar que contacti amb nosaltres perquè quantes més mans siguem, més gran farem aquesta magnifica comunitat. Esperem que gaudiu del joc i de la comunitat que som aquest any.

Salut i quilòmetres!!