A partir de demà dijous 1 de setembre de 2022, els companys de World Of Trucks organitzen un esdeveniment únic i especial. Destinació Hannover! i des de SCS ens conviden a participar-hi per tal de conèixer la fira de transport de l’IAA d’aquest any que es celebra a Hannover Messe, Alemanya.
Ens demanen la nostra ajuda personal per organitzar aquest esdeveniment important i apassionant mitjançant el lliurament d’aliments, begudes, equips i maquinària per a l’ús de tots els expositors de l’IAA, d’arreu d’Europa. Aquesta és una gran oportunitat per viatjar a la bella ciutat de Hannover i formar part d’una fira dedicada a la indústria del transport logístic.

No només això, també hi haurà una opció especial perquè els truckers també ofereixin nous tràilers de Krone a l’espectacle, directament des de la nova fàbrica de Krone a Werite, Alemanya! Això estarà obert per a tots els jugadors que posseeixin el jocs de l?EuroTruck Simulator 2 y no només als que tinguem el DLC de Krone, així tothom tindrà l’oportunitat d’experimentar aquest gran contingut durant l’esdeveniment. Assegura’t de recollir les teves càrregues de Krone a Hannover al dipòsit sud de l’entrada número 3!qqqq

Aquesta serà l’aventura que ens proposen. Però això no és tot, realitzar aquestes accions tindrà premi i ens ofereixen una bona reocmpensa: Un assoliment a World of Trucks amb 3 articles epecials i únics de cabina, inclosa una cosa molt especial i mai vista abans. Aquesta és la manera que tenen de recompensar-nos per la feina feta.

Normes

Haurem d’utilitzar l’opció del joc de “Contracter Externs” i tenir un perfil connectat a World of Trucks a Euro Truck Simulator 2. L’objectiu és completar un total de 7 lliuraments de càrrega a la Hannover Messe a Alemanya per ajudar a muntar el fira de transport IAA.

Almenys 1 d’aquests lliuraments ha de ser un remolc Krone, de qualsevol tipus, de la fàbrica de Krone a Werlte Alemanya, i la resta d’entregues serà qualsevol càrrega des de qualsevol lloc.
Tots els llocs de treball per a l’esdeveniment han de ser d’almenys 200km o més.

Recompenses

Objectiu personal: Els jugadors que completin 7 o més lliuraments de càrrega per subministrar la fira del transport de l’IAA a Hannover Messe, obtindran un assoliment personal de World of Trucks juntament amb 3 articles de cabina únics relacionats amb la fira.

  • Un holograma de camió de concepte futurista, Driving the Future, en l’esperit del programa IAA Transportation.
  • Una tassa de record de la ciutat de Hannover.
  • Un tapper de dinar Krone molt bonic.

Totes les recompenses són articles d’inventari de Steam per a Euro Truck Simulator 2.

Recorda que l’esdeveniment finalitzarà el diumenge 25 de setembre a les 23:59 UTC

Si tens pensat fer aquest esdeveniment, etiquetan’s a Twitter o a Instagram que ens farà molta il·lusió (a part de fer servir els hastags oficials :p )

Font i Fotos: SCS Software