Ens fa molta il·lusió poder anunciar el primer comboi comunitari d’aquest nou curs que comença. No serà un comboi qualsevol perquè, vindrà carregat amb una petita sorpresa que teniem moltes ganes de poder anunciar per totes aquelles persones que tenen el rol de CATTrucker en el nostre servidor de discord.

Nova Skin Commemorativa 1714

Gràcies a la nova incorporació a l’staff del nostre company @Reivax tots els que tinguin el rol de CATTruckers disposaran el dia 11 d’una nova Skin commemorativa per aquest 11 de setembre. El que s’ha de tenir en compte és que aquesta skin està creada per el Volvo FH 2020 i el trailer haurà de ser de cortina lateral. Per tant, si encara no en tens cap, et recomanem que vagis estalviant, no sigui que després no la puguis gaudir.

Encara estem acabant de preparar la ruta que realitzarem però et recomanem que t’apuntis a l’esdeveniment que hi ha al nostre discord per tal d’estar informat en tot moment. El comboi tindrà lloc el dia de la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de setembre a les 19:30 per tant, jo de tu m’hi apuntaria, no fos cas que no poguessis tenir aquesta meravellosa skin.

 

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *