Ja fa molt temps que no en fèiem i era una cosa que ens estàveu demanant. Com alguns ja sabeu, hem estat força enfeinats preparant cosetes i com que ens falten mans doncs hem hagut de sacrificar algunes cosetes perquè tenim el tenims limitat. Però va, prou de plorar!! hem vingut a dir que aprofitant el web nou, reiniciem comptadors i iniciem una nova etapa de combois comunitaris, per tant ja us podeu anar reservant el dia 3 de juny de 2022 a les 11 de la nit que farem un comboi comunitari i recorrerem uns 2037km.

Estudieu bé el mapa perquè no seguirem les rutes que ens venen per defecte. Sortirem de Bergen i acabarem a Szczecin, agafant un ferri a Karlskrona fent un total de 5 entregues. Recordeu tenir els camions arreglats, amb el dipòsit ple, i sempre fa patxoca si utilitzeu el nostre skin i els nostres trailers 😀  i sobretot respecteu les normes de circulació 🙂

Dir-vos que per participar en aquest comboi, necessitareu disposar del DLC d’Scandinavia i com que ens agrada posar les coses fàcils, us passem la descripció amb les rutes d’inici i fi de cada tram. De totes maneres les deixarem carregades al Trucksbook.

Per tal d’organitzar-nos, us agrairíem que si teniu pensat participar-hi, us inscribiu al comboi fent clic aquí i així sabrem quanta gent serem.

Rutes

Quilòmetres totals

  • Bergen, Drekkar Trans – Oslo, Container Port 25,22% 25,22%
  • Oslo, Container Port- Jönköping, ARIA Food 21,74% 21,74%
  • Jönköping, ARIA Food – Linköping, BHV 11,79% 11,79%
  • Linköping, BHV – Karlskrona, Drekkar Trans 13,96% 13,96%
  • Karlskrona, Drekkar Trans – Szczecin, EuroGoodies 27,30% 27,30%