Si vols portar el joc Euro Truck Simulator 2 i American Truck Simulator a un altre nivell, estàs en el lloc indicat. La VTC CATTruckers, de les sigles Virtual Trucking Company, o el que és el mateix: Empresa de Camions Virtual, t’ajudarà afer-ho.

Així com a resum general, en una VTC, simules com si treballessis en una empresa de transport on les feines que vas en el joc queden registrades i en funció de la feina guanyes uns diners, es descompten diners si gastes en peatges o en gasoil i si tens accidents i has de reparar el camió també, llavors en perds i en conseqüència l’empresa també en perd. 

Estadístiques CATTruckers

Fig.1 Exemple d’estadístiques de l’empresa, classificades per tipología de joc.

Abans de començar a entrar en matèria i per acabar-te d’animar a què en formis part, et direm que té els seus avantatges. Dins del discord, desbloqueges canals, tens acces VIP, t’assebentes de les novetats abans que la resta, participes en sortejos i força coses més. D’altra banda en aquest web, un cop ja ets un CATTrucker en tota regla, també desbloquejaràs menús ocults on t’ajudarem a créixer tant en el joc com a la VTC, per exemple t’ajudarem a què aconsegueixis els assoliments més extranys i interessants del joc.

Doncs bé, esperem que tot aquest rotllo hagi funcionat i vulguis seguir endevant, per tant continuem!

Passos per entrar a la VTC

1. Registrar-se al nostre Discord

 • Primer de tot registrar-te al nostre Discord.
 • Un cop t’hagis registrat al nostre servidor, et presentes al canal #aloha-truckers perquè et coneguem.
 • En el Discord, hauràs d’acceptar les normes d’ús fent clic a la icona ✅  del canal #📜normes 
 • Amb això hauràs desbloquejat els canals genèrics però en tenim molts d’ocults. Com que no ens agrada l’SPAM ho tenim tot molt sectorialitzat. Però pel cas que ens ocupa, hauràs d’anar al canal #🔴rols🔴 i fer clic a la icona del camió 🚛 i desbloquejaràs tota la part de la VTC del Discord.
VTC Discord

2. Registrar-se al nostre web

 • Per tal de poder-te anar assignant permisos, necessitem que et registris al web de CATTruckers amb el teu login d’Steam. Això és important perquè en un futur ens ajudarà en noves funcionalitats que estem preparant. Et demanarà un email per tal de poder continuar amb el registre. El poses i llestos.
 • Si el teu nom d’Steam és diferent que el de discord, avisa’ns perquè sino no et podrem atorgar els permisos 😉

3. Registrar-se a la nostra VTC

 • dEn primer lloc entrarem a la URL de la nostra VTC i ens registrarem també amb el login d’Steam.
 • Un cop registrats al menú de dalt veureu que posa “Enviar Solicitud”, feu clic allà ompliu les dades i li doneu a enviar.
 • Per si estem despistats, al canal de Discord #ingrés-vtc-i-tags ens aviseu dien eiiii que ja m’he registrat a la VTC.
 • Nosaltres encantats de la vida t’acceptarem la sol·licitud.

4. Instal·lació del soft per registrar automàticament les entregues

 • Per tal de poder saber els quilòmetres que fas, les entregues etc, necessites instal.lar un soft. Per tant hauràs d’entrar a la pàgina de descàrrega del soft i seguir els tres senzills passos que t’apareixen.
 • Doncs a partir d’aquest moment ja ho has fet tot i ja s’haurien de registrar les càrregues.

5. Primers Avantatges

 • Un cop acceptada la sol·licitud, quan hagis fet un mínim de 50KM amb la nostra VTC, entra al canal #ingrés-vtc -i-tags del Discord i ens informes dient que ja tens 50km amb enllaç a la URL del teu perfil i t’assignarem el rol @Newbie(L) amb la qual cosa ja desbloquejaràs alguns canals.

 

6. Avantatges Posteriors

 • Un cop hagis superat els 10,000km en la nostra VTC hauràs de fer el mateix que en el punt anterior i llavors t’assignarem el rol @CATTrucker en ple dret i desbloquejaràs els canals Premium del Discord i et donarem accés al club cattrucker dins d’aquesta web. Per tant a Gaudir-ho!!

 

Nota Final

Hi ha altres VTC que et demanen uns km mínims al mes, nosaltres ara per ara no ho fem i no pressionem perquè es facin quilòmetres. Sabem que cadascú té el temps que té i no vindrem amb exigències, per tant no tens excusa per entrar-hi, t’hi esperem amb els braços oberts!!

Foto capçalera: Pixabay