Les setmanes passen molt ràpid i avui hem presentat al nostre canal de twitch els resultats de la segona etapa de la I CATTruckers IVECO Stralis Cup. No hi ha hagut canvis significatius, tret d’algunes posicions que han canviat força, però el lideratge segueix sent d’en Reivax a només 5 minuts d’en Xevi que és el seu perseguidor. Però abans de desvetllar els resultats, mirem quin recorregut tenien que fer els nostres pilots.

Mapa Ruta Etapa 2

íàoncs aquesta segona etapa sortíem de Cardiff, de l’empresa Strokes i fins a Escòcia a Aberdeen a l’empresa Tree-Et. Al llarg d’uns 1.200KM amb un temps mitjà de poc més d’una hora. La ruta contenia modificacions, però estaven degudament documentades en el Logbook que tenen els pilots amb el codi on carreguen els Waypoints.

En aquesta ruta, els nostres pilots no es podien relaxar. En primer lloc havien de conduir en sentit contrari de l’habitual, amb la qual cosa no et podies despistar i tenies que pensar-ho força sovint, sobretot a l’hora d’agafar les rotondes. Qualsevol error podria comportar multes o danys amb la seva corresponent sanció. En segon lloc tota aquesta ruta està plagada de radars, amb la qual cosa gairebé tots han sortit multats a excepció d’en Reivax i en KaiserSoze que s’han portat molt bé en aquesta segona etapa. Diferent sort han tingut els companys de VRCatalans que a part de 2.520 segons de pensalització per multes, se li ha de sumar els 400 segons per danys, la qual cosa això ha afectat en la classificació general que els hi ha fet perdre 6 posicions.

Però ja ho hem dit en el directe, tot just ens trobem a l’equador de la cursa i encara no hi ha res decidit. La tercera etapa és complicada, potser és l’etapa més mental i on els pilots hauran de demostrar el seu sentit de la orientació. Però bé, això ho explicarem la setmana que ve…

Dir que en Butiferran no ha pogut realitzar la segona etapa perquè està dedicant-se a estudiar de valent per els exàmens, amb la qual cosa li hem aplicat una sanció temporal de 2h per tal de què quedi últim temporalment. Per nosaltres, els estudis són molt importants i han de prevaldre per sobre de l’oci, per tant si acaba els exàmens abans de què finalitzi la competició, li deixem fer les rutes a posteriori ja que és un motiu justificadíssim.

Doncs bé, no ens enrotllem més i aquí us mostrem els resultats.

 

Podi Segona Etapa

Podi Segona Etapa Iveco Stralis Cup

Classificació General Etapa 2

General Segona Etapa IVECO Stralis Cup

Per si voleu validar les dades us adjuntem la URL de la ruta:

Dijous que ve, no us perdeu la classificació de la tercera etapa perquè no hi ha res encara decidit, encara poden passar moltíssimes coses, en aquesta competició mai se sap…

Salut i KM!