Dijous passat, al nostre canal de twitch vam presentar la classificació després de la tercera etapa. Com vam poder observar hi ha hagut canvis significatius a la general, provocats en part per l’alta concentració que havien de tenir els nostres pilots.
Aquesta concentració es deu a què en aquesta etapa, els pilots sabien l’origen i el destí, però no havien de seguir les instruccions d’un Roadmap que se’ls hi va facilitar. Havien d’anar seguint les instruccions com es feia antigament: gira a la dreta a 3km veuràs un monument i gira a l’esquerra etc.

Però anem a pams. Primer de tot us mostrem el mapa de la ruta que podeu veure en la següent imatge.

Mapa Etapa 3 IVECO Stralis Cup

Els nostres pilots sortien de Gdansk fins a Kaunas però com podeu veure en el mapa, havien de fer una mica de volta. Al llarg de tota la ruta, els pilots van haver d’enviar una foto en uns checkpoints concrets per validar que havien passat per allà i tots ho van fer molt bé, a excepció d’en Butiferran que per examens no hi ha pogut participar i en Dj Grata que va volcar i per tant se’ls hi va aplicar una sanció de 2h. El Podi de la tercera etapa ha quedat de la següent manera:

Podi Tercera Etapa

Podi Tercera Etapa IVECO Stralis Cup

Classificació General Etapa 3

General Tercera Etapa IVECO Stralis Cup

Com podeu veure, en Reivax s’ha desplomat fins a l’última posició degut a les multes i danys i en Xevi ocupa la primera posició a 27 minuts d’en Pepeche. Ara només queda una etapa i aquest dijous ja sabrem qui serà el  guanyador de la I CATTruckers IVECO Stralis Cup. Per si voleu validar les dades us adjuntem la URL de la ruta: