Malgrat que l’actualització 1.44 tant per Euro Truck com per l’American Truck venia farcida de noves funcions, i tot i que l’actualització podem dir que va sortir relativament fa pocs dies, des de la companyia de SCS ens informen que el seus equips ja estan treballant a tota màquina per crear contingut nou per a l’actualització 1.45 per a la versió americana del joc, i ens expliquen el què estan fent.

La ciutat de Cody

Ens endinsarem al món del salvatge oest a Cody, una petita ciutat fronterera de Wyoming amb una immensa bellesa natural i atraccions culturals. Fundada pel llegendari coronel William F. “Buffalo Bill” l’any 1.896, aquesta ciutat del Vell Oest ofereix una autèntica experiència occidental per als visitants de tot el món.

Autoproclamada com la “Capital mundial del Rodeo”, Cody ofereix als conductors l’oportunitat de veure llocs de referència i atrraccions famoses com el centre de visitants de Buffalo Bill i el Rodeo Stadium; i això no és tot! Els conductors també podran descobrir i entregar a noves indústries a Cody, un servei de remolc de camions i també una estació de transferència de residus, que sín un petit tast del que podrem esperar trobar en el proper DLC de Montana.

 

Cody també és conegut per se la porta d’entrada al Parc Nacional de Yellowstone. Situat a 52 milles de l’entrada est del primer parc nacional del país, que ens porta a parlar del següent tema. 

US-14

Començant a l’entrada del parc est del Parc Nacional de Yellowstone hi ha la Ruta 14 dels Estats Units, una de les carreteres originals dels Estats Units del 1926!

Els conductors tindran moltes coses per a veure en el seu viatge per la carretera US-14, com ara l’embassament i la presa de Buffalo Bill, Pahashka Teepee i, per descomptat, l’impressionant paisatge i la bellesa natural que Yellowstone ofereix als seus milions de visitants cada any.

Des del llac Yellowstone fins als llacs de la lava calenta i el gèisers, els nostres CATTruckers podran explorar encara més aquesta bonica part del món. Des de SCS ens recomanen que no ens lliguem amb un sol lliurament o senzillament que ens dediquem a explorar aquesta sona perquè segons diuen, voldrem perdre el nostre temps allà, i veient les fotos, raó no els hi falta.

Què, teniu ganes de veure-ho en directe? Doncs segons ens expliquen els de la companyia dels camions, ens diuen que tot això estarà disponible de manera gratuïta per tots aquells que tinguin el DLC Wyoming i vindrà inclosa en l’actualització 1.45, per tant, esperem que la treguin ben aviat.

Font i Fotos: SCS Software