Si l’altre dia us explicàvem que els desenvolupadors de SCS Software estaven treballant en la versió 1.45 de l’American Truck, avui us expliquem una nova informació que aquest cop afecta a la mateixa versió, però en aquest cas a la versió europea. En aquesta ocasió ens presenten una actualització més per al Krone Trailer Pack.

Potser recordareu que fa un temps, els equips de scs van tenir l’oportunitat de visitar la planta de producció de Kron a Werlte, Alemanya. Van estar fent fotos, escanejant i mirant referències de diferents tràilers, inclús van escanejar la fàbrica utilitzant un drone. Això ha fet possible que aquesta actualització. Però, què conté exactament aquesta actualització?

Els que ja tinguin el DLC del Krone Trailer Pack, rebran dos nous tràilers, el nou tràiler Profi Liner Building i el tràiler Paper Liner. Aquests nous remolcs de tres eixos vindran amb eixos retràctils. Llavors, quines coses podrem transportar amb aquests nous remolcs?
El tràiler amb la lona lliscant de Krone i el tràiler lateral abatible Profi Liner Building Material actualitzat de Krone permeten als conductors transportar mercaderies com bossa de llavors, fertilitzants, substrat per a plantes, rajoles per a exteriors, teules, totxos. També podreu trobar una nova càrrega per el Boxliner, que consta de dos xassis boxliner aplilats per al seu transport!

Els dos remolcs també venen amb accessoris opcionals que inclouen treballs de pintura originals de Krone, faldons laterals, caixes de paletes, dipòsits de llantes i paraxocs. Aquesta actualització també inclou cinc nous accessoris de Krone per a la cabina, inclosos uns bonics ossos de joguina i camions, però això no és tot!

Els companys de SCS també han col·laborat amb l’equip de Krone per oferir una representació detallada de la planta de producció de Krone virtualment a l’Euro Truck Simulator 2. Amb una producció aproximadament de 30.000 unitats de vehicles l’any, aquesta faàbrica és un centre d’activitat i necessita constantment logística. Els CATTruckers que disposin del DLC Krone Trailers Pack tindran l’oportunitat d’entregar peces des de i cap a la fàbrica, així com també entregar remolcs nous des de el Krone Trailer Point dins de la planta de producció a on surt la línia!.

Estem impacients per visitar virtualment la fàbrica de Krone. A més a més segons ens expliquen els de SCS, pot contenir algunes sorpreses més en el futur. Seguirem estan alerta per descobrir-ho!

Font i Fotos: SCS Software